Skip to content

Intra in programul MentorBooks innovation!

mentorbooks innovation

MentorBooks te vrea alături în programul „MentorBooks Innovation”!

 

Ce este programul MentorBooks Innovation?

MentorBooks Innovation este un program prin care clienții MentorBooks pot contribui la dezvoltarea ideii noastre în schimbul unor facilități premium.

Acesta este un program menit să îmbunătățească întregul nostru sistem atât din punct de vedere tehnic cât și pentru a facilita experiența de utilizare a tuturor utilizatorilor, prin următoarele acțiuni:

 • angajăm o echipă de specialiști care să dezvolte o nouă platformă MentorBooks
 • mărim de până la 10X viteza de navigare
 • dezvoltăm o nouă ierarhie a materialelor noastre pentru a simplifica modul în care membrii MentorBooks vor utiliza materialele noastre
 • întărim sistemul de securitate
 • adăugăm noi facilități pentru utilizatori: statistici ale materialelor parcurse, o interfață nouă mult mai prietenoasă, bookmark, sistem de recenzii pentru materiale, sistem de feedback live

Înscrierea în program se face în secțiunea de mai jos a acestui articol.

 

De ce am creat programul MentorBooks Innovation?

În ultimele 3 luni am pornit o campanie prin care am obținut feedback constructiv de la majoritatea clienților MentorBooks.

Foarte multe persoane și-au exprimat aprecierea față de munca noastră, lucru care ne-a oferit multă motivație să ducem proiectul mai departe și să îl ridicăm la un alt nivel.

feedback mentorbooks

Ținem cont de toate părerile, atât de gândurile bune și aprecierile primite cât și de nemulțumirea și părerile constructive din ultima perioadă.

Suntem conștienți de faptul că platforma MentorBooks are nevoie de o actualizare importantă care să rezolve mai multe probleme de operare și dorim să îmbunătățim masiv atât viteza de navigare cât și anumite procese interne.

În ultima perioadă am consultat mai mulți experți în domeniul tehnic și am obținut mai multe informații despre cum am putea îmbunătăți platforma MentorBooks. Am obținut și oferte de preț de la diferite echipe tehnice și am hotărât să facem următorul pas, tocmai de aceea am creat acest program.

 

Cui i se adresează programul MentorBooks Innovation?

Programul MentorBooks Innovation se adresează tuturor persoanelor interesate de abonamentele MentorBooks.

Ce câștigi făcând parte din sistemul MentorBooks Innovation?

Persoanele care doresc să facă parte din programul MentorBooks Innovation vor beneficia de:

 • acces premium 24 de luni (2 ani) la platforma MentorBooks începând cu momentul finalizării actualizărilor pentru viteză, performanță și o experiență mai bună de utilizare
 • acces la un nou grup privat dedicat doar membrilor MentorBooks Innovation unde vom discuta despre toate actualizările ce vor urma și unde membrii programului pot veni cu feedback în timp real
 • comision din vânzări pentru fiecare abonament nou cumpărat prin intermediului codului unic de referință (valabil pe toată durata programului)

 

De ce merită să investești în MentorBooks?

MentorBooks este prima platformă din România care oferă rezultate audio și text în limba română la cele mai tari cărți bestseller din lume!

La începutul anului 2021 am început aventura noastră și până în prezent avem numeroase realizări cu care ne putem mândri:

 • ne-am ținut de promisiune și am reușit să realizăm săptămânal cel puțin 1 rezumat audio & text, alături de un plan de acțiuni complex
 • în total avem 103 rezumate audio și text în limba română și peste 1000 de lecții de implementat
 • suntem pregătiți să dublăm numărul în următoarele luni
 • o comunitate de 3296 oameni autodidacți în grupul de Facebook Mentorbooks (oameni care se educă continuu și înțeleg puterea pe care o are informația în zilele noastre)
 • 765 conturi înregistrate în platforma MentorBooks
 • peste 50 de abonamente active la momentul publicării articolului

Punem accent pe dezvoltarea personală a fiecărui individ. Suntem transparenți în ceea ce oferim. Punem suflet și pasiune în ceea ce facem. Avem încredere în acest proiect și dorim să îl ducem mai departe!

 

Ce trebuie să faci pentru a te înscrie în programul MentorBooks Innovation?

Pentru a te înscrie în program trebuie să completezi formularul de înscriere și vei intra pe o listă de așteptare.

În momentul în care lista de așteptare atinge un număr de 100 membrii, vom da startul inovării platformei!

 

Cât costă participarea în program?

Pentru a participa în programul nostru, taxa de participare va fi de 79 de euro, echivalentul abonamentului „Masters” (cu mențiunea că va avea valabilitate 2 ani în loc de 1 an). 

Banii pentru programul MentorBooks Innovation vor fi preluați doar în momentul în care vom aduna 100 de participanți în program și vor fi folosiți exclusiv pentru dezvoltarea platformei MentorBooks. Toate detaliile sunt stabilite pe grupul privat de Facebook dedicat membriilor MentorBooks Innovation.

 

Ce garanții am participând la program?

 • Odată înscris, te vei putea retrage din program în orice moment până când programul va avea 100 de membrii care doresc să se implice. În momentul în care atingem numărul de 100 de participanți vom începe programul de inovare.
 • Vom fi transparenți în ceea ce privește programul și vei putea discuta orice dorești pe grupul privat.
 • Vei putea vedea membrii înscriși în program.
 • Vei primii banii înapoi dacă în maxim 4 luni de la începerea dezvoltării platformei nu vei vedea niciun progres.
 • Vei fi la curent cu toate actualizările echipei tehnice.

 

Cum te înscrii în programul MentorBooks Innovation?

Pentru a te înscrie în programul MentorBooks Innovation, accesează următorul link și completează-ne formularul de înscriere.

Accesează formularul de înscriere aici! 

Ulterior vei primi un link cu acces la grupul privat de Facebook: MentorBooks Innovation și un email de confirmare pentru înscriere.

 

Alte întrebări și răspunsuri:

Ce se întâmplă dacă nu se vor aduna 100 de membrii în programul MentorBooks Innovation?

În cazul în care programul nostru nu va aduna 100 de membrii, nu vom putea face schimbarea platformei actuale.

Pot să mă răzgândesc odată ce m-am înscris pe formular?

Da. Odată înscris în program vei putea intra pe grupul nostru de Facebook dedicat membrilor MentorBooks Innovation și poți părăsi programul în orice moment fără să te tragă nimeni la răspundere. Totuși, în momentul în care vom ajunge la un număr de cel puțin 100 de participanți care doresc să contribuie la proiect, am dori să te avem alături de noi!

Cât timp durează actualizările pentru noua platforma?

Dezvoltarea unei noi platforme implică o investiție importantă pentru toți cei care au încredere în proiectul MentorBooks.

Timpul estimativ pentru dezvoltarea unei noi platforme este de aproximativ 4 luni, și va începe doar în momentul în care vom avea suficiente resurse.

În ce constă noua platformă MentorBooks?

Dorim ca noua platformă MentorBooks să fie creată de o echipă de specialiști, să fie foarte rapidă și utilizarea ei să fie o plăcere pentru toți.

Ascutlă rezumatele audio și text la cărțile BestSeller Internaționale!

Ultimele rezumate adăugate

Rămâi la curent cu toate noutățile MentorBooks

Înscrie-te și vei primi noutăți de la noi pe email cu oferte, reduceri și actualizări.