Skip to content

Despre noi

Echipa MentorBooks

Află mai multe despre principiile și valorile noastre.

despre-mentorbooks

Misiunea noastră care ne oferă forțe proaspete zi de zi

Misiunea noastră este aceea de a oferi fiecărei persoane din România o modalitate ușoară de a învăța și de a obține cunoștințe din cele mai bune cărți din lume.

Fiecare membru MentorBooks este un specialist strălucit, care adaugă strălucire, unicitate, pasiune și idei noi platformei noastre.

Ajutorarea celorlalți pentru a deveni mai buni și mai inteligenți este obiectivul nostru principal spre care ne îndreptăm în mod constant și ferm.

Oamenii pasionați și inspirați care împărtășesc un obiectiv comun, este cea mai bună definiție a platformei MentorBooks.

Viziunea noastră

Este să ajutăm un număr de 7.000.000 de români în dezvoltarea lor în următorii 10 ani. Pregătim viitorul nostru și al copiilor noștri! Putem avea o țară mai bună și mai dezvoltată doar dacă noi ne dezvoltăm și oferim înainte de a cere! 

Contextul digitalizării accelerate ne forțează să ne schimbăm mentalitatea asupra proceselor de educație. 

O statistică din anul 2019 a Eurostat arată că în rândul statelor membre ale Uniunii Europene, cea mai mare rată de participare a adulților la programe de tipul „lifelong learning“ o înregistrează Suedia (cu 33.4 %), urmată de Finlanda (cu 30.2 %) și Danemarca (cu 25.3 %). În contrast, țările cu cele mai mici rate de participare a adulților în programe de tipul „lifelong learning“ sunt: România (1.2 %) pe ultimul loc, urmată Bulgaria (1.5 %) și Croația (2.9 %). Așadar, dorim din tot sufeltul să schimbăm această direcție ca țara noastră să se apropie cât de cât de realitățile existente la nivelul țărilor membre din Uniunea Europeană.

Valorile noastre

calitate

Calitate

integritate

Integritate

crestere

Creștere

munca-in-echipa

Munca în echipă

spirit-antreprenorial

Spirit antreprenorial

inovatie

Inovație

Mentorbooks este singura platformă din România care oferă rezumatele bestsellerurilor în afaceri, leadership și dezvoltare personală. Pe lângă rezumate sintetizăm, analizăm și prezentăm cele mai importante acțiuni din fiecare carte, astfel încât să poți implementa cu ușurință și direct cunoștințele celor mai mari experți din lume în domeniul lor.

Dorim să faci mai mult decât să citiești. Dorim să înveți și să crești. Tu nu au nevoie de și mai multă informație, ci de ghidare, practică, experiență și sprijin.

Îți multumesc că ești aici și sper din toată inima să găsești conținut util pe acestă platformă  care să contribuie la creșterea ta personală, profesională și la creșterea afacerii tale.

Descoperă cunoștințele mentorilor de top!

MentorBooks îți oferă șansa de a parcurge rezumatele cărților bestseller internaționale în mai puțin de 20 de minute!