Skip to content

Kiss that frog! – Brian Tracy și Christina Tracy Stein

Conținutul rezumatului

Current Status
Not Enrolled
Price
Closed
Get Started

Kiss that frog! – Brian Tracy și Christina Tracy Stein – Rezumat

 

Ai venit pe lume ca să faci ceva minunat cu viaţa ta, să fii fericit, să te bucuri de relaţii minunate cu ceilalţi şi de o sănătate de fier, să ai parte de bogăţii şi să afli ce înseamnă să te simţi împlinit. Şi atunci de ce nu trăieşti viaţa visurilor tale?

Dacă vrei să afli motivul pentru care eşti fericit sau nefericit, motivul pentru succesul sau eşecurile tale, motivul pentru care ai parte de câştiguri sau pentru care pierderile se ţin lanţ, trebuie doar să te uiţi în oglindă. Felul în care te raportezi la tine îţi influenţează puternic calitatea vieţii. Schimbându-ţi gândirea despre tine, îţi vei schimba şi viaţa foarte curând.

Din această carte, bazată pe cinci mii de discuţii şi seminare cu peste cinci milioane de oameni din cincizeci şi opt de ţări (Brian), precum şi pe mii de ore de consiliere şi psihoterapie (Christina), vei învăţa o serie de metode şi tehnici simple, dar eficiente, pe care le poţi aplica imediat pentru a-ţi face mai uşoară trecerea de la gândirea negativă la una pozitivă.

Aceasta te va ajuta să transformi, într-un fel sau altul, fiecare problemă din viaţa ta într-un avantaj. Vei învăţa cum să devii o persoană plină de încredere şi cum să-ţi exploatezi la maximum şansele de a avea o viaţă extraordinară.

 

 

Nu uita că informația este prețioasă numai dacă o folosești.

Doar membrii MentorBooks conectați și cu abonament activ au acces să vadă conținutul premium.

Vezi și

Rămâi la curent cu toate noutățile MentorBooks

Înscrie-te și vei primi noutăți de la noi pe email cu oferte, reduceri și actualizări.