Skip to content

Gândire rapidă, gândire lentă – Daniel Kahneman

Conținutul rezumatului

Current Status
Not Enrolled
Price
Closed
Get Started

Gândire rapidă, gândire lentă – Daniel Kahneman – Rezumat 

 

Cartea ne oferă explicaţii practice şi clarificatoare ale modului în care se iau deciziile atât în afaceri, cât şi în viața de zi cu zi – arătându-ne cum putem utiliza diferite tehnici pentru a ne feri de stângăciile mintale care adeseori ne vâră în bucluc.

“Gândire rapidă, gândire lentă” vă va schimba modul în care gândiţi despre gândire.

În cartea Gândire rapidă, gândire lentă” (Thinking Fast and Slow ), Daniel Kahneman ne duce într-un tur al minții noastre pentru a dezvălui procesele și sistemele care modelează modul în care gândim. El explică abilitățile și defectele celor două tipuri principale de gândire, rapidă și lentă, și te învață cum să folosești fiecare tip în avantajul tău.

Cu o perspectivă practică și iluminatoare despre modul în care facem alegeri – atât într-un context profesional, cât și personal – el dezvăluie cât de mult ne poate influența mediul înconjurător procesele noastre de gândire, dacă permitem acest lucru.

Am extras cu atenție 17 acțiuni din această carte pe care le poți implementa. Vei găsi planul complet cu instrucțiuni și explicații la finalul rezumatului pentru o învățare activă.

Nu uita că informația este prețioasă numai dacă o folosești.

Doar membrii MentorBooks conectați și cu abonament activ au acces să vadă conținutul premium.

Vezi și

Rămâi la curent cu toate noutățile MentorBooks

Înscrie-te și vei primi noutăți de la noi pe email cu oferte, reduceri și actualizări.