Skip to content

Ultraînvățarea – Scott H. Young

Conținutul rezumatului

Current Status
Not Enrolled
Price
Closed
Get Started

Rezumat carte – Ultraînvățarea – Scott H. Young

 

Ultra-învățarea este o strategie pentru învățarea agresivă, auto-direcţionată.

A fi auto-motivat înseamnă să poți prelua controlul, mai degrabă decât să aștepți să plătești pentru o şcolarizare costisitoare și meditatori. Agresiv înseamnă că, în loc de a petrece ani la ceva fără a deveni foarte bun, direcționezi timpul și efortul spre ceea ce funcționează.

În această epocă dominată de schimbări economice şi tehnologice rapide, succesul depinde de o autoeducare continuă, de dobândirea de aptitudini noi sau de descoperirea ideilor inovatoare. Dacă vrei să ai cât mai multe reuşite şi să te evidenţiezi faţă de cei din jur, trebuie să-ţi însuşeşti ultraînvăţarea.

Principala problemă atunci când vrei să dobândeşti abilităţi şi cunoştinţe noi este că foloseşti tehnici învechite şi ineficiente. Cartea de faţă te ajută să depăşeşti aceste limitări şi să-ţi însuşeşti noi metode de învăţare. Scott H. Young îmbină cele mai recente cercetări în domeniu cu propriile lui experienţe şi cu relatări despre autodidacţi celebri, precum Benjamin Franklin sau fizicianul Richard Feynman.

Am extras cu atenție 13  acțiuni din această carte pe care le poți implementa. Vei găsi planul complet cu instrucțiuni și explicații la finalul rezumatului pentru o învățare activă.

Nu uita că informația este prețioasă numai dacă o folosești

Doar membrii MentorBooks conectați și cu abonament activ au acces să vadă conținutul premium.

Vezi și

Rămâi la curent cu toate noutățile MentorBooks

Înscrie-te și vei primi noutăți de la noi pe email cu oferte, reduceri și actualizări.