Skip to content

TOP 6 sfaturi din cartea Regula 10x de Grant Cardone

Top 6 sfaturi din cartea Regula 10x Grant CardoneÎn acest articol îți voi prezenta pe scurt 6 sfaturi din cartea lui Grant Cardone cu intenția să te ajute în decizia ta dacă merită să investești 4-5 ore să o citești integral.  

Cartea “Regula 10x” îți va schimba complet mentalitatea, îți va extinde viziunea asupra succesului la care visezi și te va motiva să faci pașii necesari pentru a-ți îndeplini obiectivele și misiunea de a lăsa o amprentă în această lume.

Ce este regula 10X?

Regula 10X se axează pe faptul că trebuie să îți stabilești obiective de 10 ori mai îndrăznețe decât cele pe care crezi că-ți dorești să le atingi și apoi să faci de 10 ori mai mult decât crezi că este nevoie pentru a le atinge.

Ea funcționează pe orice plan al vieții – spiritual, fizic, mental, emoțional, familial și financiar.

Pentru a reuși ai nevoie să stabilești obiective, să lucrezi sistematic și cu determinare, să utilizezi timpul în mod eficient și să-ți creeazi o rețea de cunoștinte.

Când te gândești la viața ta, poți vedea că ai reușit în trecut când ai depus de 10 ori mai mult efort decât majoritatea celorlalte persoane.

Regula 10X este singurul lucru care va garanta că vei obține ceea ce-ți dorești în sume mai mari decât ți-ai imaginat vreodată.” – Grant Cardone

 

Citește mai jos cele 6 sfaturi extrase de echipa MentorBooks. :

1.O persoana care pune limite potențialului său succes va limita și eforturile necesare pentru a-l atinge și a-l menține.

 

2. Atâta timp cât ești viu, fie vei trăi pentru a îți îndeplini propriile scopuri și vise, fie vei fi folosit ca o resursă pentru a le realiza pentru altcineva.

 

3.Nu privi niciodată imposibilul; în schimb stai focusat pe ce poți să faci ca să transformi presupusul imposibil în posibil

 

4.Gândirea măreață, acțiunile masive, expansiunea și acceptarea riscurilor sunt necesare pentru supraviețuirea ta și pentru creșterea ta viitoare. Să stai mic și tăcut sunt doar moduri prin care să continui să fii mic și tăcut.

 

5.Până când lumea nu înțelege că nu pleci altundeva – ești 100% implicat și ai o convingere totală și vei persista în urmărirea proiectului tău – nu vei primi atenția de care ai nevoie și sprijinul pe care îl dorești

 

6.Trezește-te! Nimeni nu te va salva. Nimeni nu va avea grijă de familia ta sau de pensionare. Nimeni nu va “face lucrurile” să meargă pentru tine. Singura modalitate de a face acest lucru este de a folosi fiecare moment din fiecare zi la nivel de 10X.

 

O carte îți oferă un context în 200 de pagini și îți transmite esențialul în 20 de pagini. Dar ca să găsești acele 20 de pagini trebuie să citești și restul 200.

Vrei să citești înveți mai mult și mai inteligent fără să îți afecteze tot timpul liber?

MentorBooks condensează o carte într-un rezumat audio, astfel încât să poți obține ideile cheie în mai puțin de 25 de minute.

MentorBooks îți oferă oportunitatea să absorbi maxim de cunoștințe într-un interval minim de timp, fără a fi nevoie să citești sute de cărți, sau să urmărești cursuri care necesită mult timp.

 

Încearcă gratuit prima platformă cu rezumate audio și text în limba română a celor mai cunoscute cărtți din lume, fără nici o obligație, fără introducerea cardului bancar.

 

Încearcă gratuit fără nici o obligație, fără introducerea cardului bancar. 

Ascutlă rezumatele audio și text la cărțile BestSeller Internaționale!

Ultimele rezumate adăugate

Rămâi la curent cu toate noutățile MentorBooks

Înscrie-te și vei primi noutăți de la noi pe email cu oferte, reduceri și actualizări.