Skip to content

18 întrebări despre MentorBooks

Copie a Copie a Teal Coffee Cup Animated Social Media Graphic 1

1.Ce este MentorBooks?

 

Mentorbooks este pirma platformă online cu rezumate ale cărților bestseller cu lecții și pași acționabili – sintetizat din 5 arii vitale de dezvoltare.

Îți oferă cele mai importante idei ale experților de top din lume, planuri cu  acțiuni de implementat cu instrucțiuni și explicații pentru învățare activă, în format audio și text să înveți din mers oriunde și oricând în ritmul preferat de tine. Este O bibliotecă online pentru  antreprenorii și angajații care vor mai mult de la viața lor.

 

2.Ce primesc cu abonamentul lunar ?

 • Acces nelimitat la sute de rezumate audio și text ale cărților bestseller ✅
 • Materiale cu cele mai importante idei din 5 domenii diferite ✅
 • Access la biblioteca digitală cu videouri inspiraționale și educative ✅
 • Planuri de acțiune cu instrucțiuni și explicații ✅
 • Șansa să cunoști Tribul MentorBooks, o comunitate de oameni pasionați de cunoaștere, ca tine
 • 4-6 rezumate noi în fiecare lună
 • Conținut video nou în fiecare săptămână

Optează pentru abonamentul trimestrial sau anual și vei obține un preț mai avantajo

Poți achita acest abonament:

 • Lunar – 12,99 euro/lună
 • Semestrial – 22.5 euro/ la 3 luni
 • Anual – 79 euro/ an

Cardurile acceptate de procesatorul de plăți cu care colaborăm sunt:

 1. Cardurile Visa
 2. Cardurile Maestro
 3. Cardurile Mastercard

 

3.Ce îl face pe Mentorbooks mai bun decât alte platfome care oferă rezumate de cărți?

Citirea rezumatelor cărților este ca și citirea unor citate inspiraționale pe internet. Este posibil să aibă un anumit impact atunci când le citești prima dată, dar acest impact se estompează rapid. Credem că doar un simplu rezumat nu este  suficient, deoarece nu includ acțiunile concise și specifice care te ajută să efectuezi o schimbare – chiar dacă sunt promovate ca și rezumate de cărți care pot fi aplicate. “Fără un plan, eşti ca un câine care-şi urmăreşte coada, nu ajungi nicăieri.”

MentorBooks pe lângă rezumate sintetizează, analizează și prezintă cele mai importante acțiuni din fiecare carte, astfel încât să poți implementa cu ușurință cunoștințele mentorilor de top.

 

4.Ce înseamnă Testare gratuită 7 zile?

Îți oferim 7 zile în care poți testa platforma și decide dacă e ceea ce ai nevoie în acest moment.

În aceste 7 zile te bucuri de acces nelimitat :

 • la sute de rezumate audio și text ale cărților bestseller ✅
 • Materiale cu cele mai importante idei din 5 domenii diferite ✅
 • Access la biblioteca digitală cu videouri inspiraționale și educative ✅
 • Planuri de acțiune cu instrucțiuni și explicații ✅

5.Ce este Garanție 30 zile ?

Timp de aceste 30 zile, dacă simți că din orice motiv aceste rezumate/clipuri nu ți se potrivesc, îți vom returna banii achitați și cu un singur click din contul tău poți opri recurența abonamentului lunar oricând.

 

6.Cum pot opri abonamentul?

Dacă alegi să oprești plata recurentă a abonamentului tău MentorBooks, urmează pașii de mai jos:

 1. Te loghezi în contul tău MentorBooks
 2. Intri la secțiunea Profilul Meu – Setările contului
 3. Apeși butonul portocaliu Dezabonare (Oprește recurența)

 

E important să-ți amintești că plată pentru abonament este recurentă. Și dacă nu vrei să ai acces la resursele MentorBooks, îți recomandăm să oprești recurența înainte de data scadentă a abonamentului tău. Accesul la resurse e valabil până la expirarea abonamentului tău.

Securitatea Datelor cu Caracter Personal:

Ne angajăm să asigurăm securitatea datelor cu caracter personal prin adoptarea de măsuri tehnice și organizatorice adecvate, conform standardelor industriei. Platforma este aliniată la cerințele GDPR și folosește tehnologie de criptare și securizare a datelor la nivelul celor folosite de instituțiile bancare.

Vă asigurăm și vă respectăm drepturile stabilite prin legislația în vigoare: dreptul la informare, dreptul la rectificare, dreptul la ștergerea datelor, dreptul la restricționarea prelucrării, dreptul de opoziție, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul de a depune plângere, dreptul de retragere a consimțământului, dreptul de a nu fi supus unor decizii automate sau profilare suplimentare aferente deciziilor automate.

 

7.Cum procedez dacă plata nu a putut fi procesată?

Dacă plata ta nu a putut fi procesată, înseamnă că instituția financiară a respins tranzacția. Te rugăm să verifici dacă ai introdus corect datele de pe card, dacă acesta nu este expirat sau dacă ai fonduri suficiente. Dacă tranzacția nu este procesată în continuare, scrie-ne la adresa office@mentorbooks.ro .

 

8.Plata se va face automat? În ce dată se va emite factura?

Da, plata este recurentă și se face automat din cont și se trimite și factura aferentă. Pentru abonamentul lunar, după ce te-ai înscris și ai ales să faci plata, cele 30 de zile se calculează calendaristic. De exemplu: dacă te-ai înscris în data de 15.06.2021, înseamnă că urmatoarea plată va în 15.07.2021. Dacă dorești ca abonamentul să fie activ cu o dată anume, atunci faci plata abonamentului în ziua respectivă. Abonamentul Expersts este pe o durata de 3 luni, Abonamentul Masters este pe durata unui an. De exemplu: dacă te-ai înscris în data de 15.06.2021, vei avea acces la conținutul din platformă până în 15.0.2021.

 

9. Ce înseamnă plată recurentă?

Plata recurentă cu cardul reprezintă posibilitatea ca un furnizor de servicii să retragă de pe cardul unui client cu care are un contract, la o dată fixă, stabilită de comun acord, banii datorați. Clientul poate oricând renunța la contract și cere banii înapoi. În plus, sumele sunt asigurate de către bancă și, în caz de fraudă, pot fi returnate complet. În cazul în care la dată stabilită nu există o suma suficient de mare în cont, furnizorul va încerca a două zi să retragă banii și apoi a treia zi… etc.

 

10. Pot avea factură pe firmă, sau doar persoană fizică?

Dacă ai o firmă e nevoie să introduci datele firmei în momentul în care îți faci cont, adică de la început. Astfel, când factura se emite automat, preia datele pe care le-ai trecut în cont.

Dacă ți-ai creat cont deja și prima factură a fost emisă, și vrei ca următoarele să fie pe firmă, poți schimba datele de facturare din contul tău (înainte de recurență)

 

11. Unde găsesc factura?

Informațiile despre tranzacțiile aferente abonamentului tău MentorBooks le găsești pe mail sau în contul tău din platforma MentorBooks.

 

12. Dacă opresc abonamentul și după o perioadă anumită îl reactivez, parcursul rezumatelor se pierd?

Istoricul cărților urmărite în platformă rămâne salvat. Poți oricând să te întorci și să reiei de acolo unde te-ai oprit sau să parcurgi cărțile salvate ca și favorite.

 

13. Mi-am uitat parola. Cum procedez?

Dacă ai uitat parola contul tău, poți să o recuperezi rapid.

Intri pe pagina de login în cont și ai butonul  Ai uitat parola?

Apeși pe butonul Ai uitat parola și îți apare căsuța în care să introduci adresa de e-mail pe care să îți vină link-ul de resetare al parolei.

Apasă butonul Trimite link-ul pentru resetare a parolei, apoi verifică în Inbox-ul tău sau căsuța Spam/Promoții. Ai în e-mail link-ul de resetare. Dacă îl accesezi ajungi pe pagina de resetare a parolei.

 

14. Ce fac dacă nu am primit e-mail pentru resetarea parolei?

Asigură-te dacă adresa de e-mail pe care ai solicitat resetarea parolei este identică cu adresa pe care ți-ai creat contul. Dacă e-mailul a fost mutat de un filtru de spam, atunci acesta se poate găsi în dosarul Spam. Dacă ai nevoie de ajutor, scrie-ne pe adresa office@mentorbooks.ro.

 

15. În cât timp primesc ajutor pe mail / chat ul de pe pagină?

Durată de răspuns poate varia între 1 și 2 zile lucrătoare, de luni până vineri în intervalul 06:00 – 19:00.

 

16. Sunt la început de drum și nu știu ce rezumate/videouri să urmăresc în platformă.

Ne dorim să ai o experiență cât mai valoroasă în platformă și să beneficiezi la maxim de toate resursele disponibile.

Pe platformă vei găsi conținut din mai multe categorii : Mindfulnees-Spiritualitate, Dezvoltare personală, Managament, Educație Financiară, Leadership, Time Managament, Antreprenoriat, etc.

După ce accesezi pagina, tot ce mai ai de făcut este să îți alegi zona pe care dorești să o dezvolți si să intri și să înveți activ.

 

17. Rezumatele/videoclipurile sunt doar pentru antreprenori?

Nu, resursele de pe platformă nu sunt doar pentru antreprenori. Rezumatele de pe Mentorbooks ți se potrivesc dacă ai deja o afacere și vrei să o crești sau vrei să deschizi în viitor o afacere ori dacă ești angajat și te interesează să îți crești valoarea și să avansezi. Cunoștințele de pe Mentorbooks se aplică atât în afaceri cât și în carieră și de multe ori și în alte sfere ale vieții.

 

18. Nu am primit acces în grupul de Facebook.

Asigură-te că ai ai accesat linkul primit prin email. Verifică inbox ul (eventual și spam) e-mailului cu care te-ai înregistrat.

Rezumatele vor fi mereu disponibile?

Rezumatele de pe platformă vor fi mereu disponibile și mai mult echipa noastră adaugă în mod constant în fiecare săptămână noi rezumate cu  lecții și planuri de implementat .

Dacă în continuare ai întrebări legate de abonament/rezumate sau platformă, ne poți scrie oricând la adresa office@mentorbooks.ro și cu drag îți răspundem.

Ascutlă rezumatele audio și text la cărțile BestSeller Internaționale!

Ultimele rezumate adăugate

Rămâi la curent cu toate noutățile MentorBooks

Înscrie-te și vei primi noutăți de la noi pe email cu oferte, reduceri și actualizări.