Skip to content

TOP 5 sfaturi din cartea Cele patru legăminte de Don Miguel Ruiz

TOP 5 sfaturi din cartea Cele patru legăminte de Don Miguel Ruiz
TOP 5 sfaturi din cartea Cele patru legăminte de Don Miguel Ruiz

 

În acest articol îți voi prezenta pe scurt 5 sfaturi din cartea Cele patru legăminte de Don Miguel Ruiz cu intenția să te ajute în decizia ta dacă merită să investești 4-5 ore să o citești integral.  

Este un ghid practic spre obținerea libertății personale.

Autorul subliniază trei căi de bază către libertate:
• Conștientizarea;
• Disciplina;
• Moartea.

El a avut ocazia de a fi ucenicul unui șaman cu vaste cunoștințe despre toltecii antici – o cultură indigenă mexicană de mari războinici și artiști care au trăit în urmă cu aproximativ 1000 de ani.

Cartea se bazează pe credința toltecă a eliberării de convingerile autolimitative care ne pot aduce suferință în viața noastră.

O lectură ușoara dar încărcată de putere, aceasta carte ne învață să iertăm și să acceptăm, să ne iubim mintea și corpul cu toate imperfecțiunile sale, să ne recăpătăm inocența pierdută și să găsim valoare și înțeles în acum, de departe cea mai puternică forță la dispoziția noastră.

MentorBooks recomandă această carte celor care încearcă să găsească o cale de întoarcere către ei înșiși, celor care încearcă să facă pace cu trecutul și deopotrivă celor care se simt copleșiți de viitor.

 

Citește mai jos cele 5 sfaturi extrase de echipa MentorBooks. :

1.

Cartea te ghidează cum să trăiești o viață în integritate, ajutându-te de 4 legăminte toltece.

    • Ține promisiunea pe care o faci
    • Nu lua nimic personal
    • Nu fă presupuneri
    • Fă din tine tot ceea ce e mai bun

2.

Nouăzeci și cinci la sută din credințele pe care le-am stocat în mintea noastră nu sunt altceva decât minciuni și suferim pentru că credem toate minciunile.

 

3.

Fă întotdeauna ce îți stă în puteri.

„Bucură-te de drum și destinația va avea grijă singură de ea.”

 

4.

Orice se întâmplă în jurul tău nu o lua personal…Nimic din ceea ce fac alți oameni nu se datorează ție. Este din cauza lor.

 

5.

Nu ești niciodată responsabil pentru acțiunile altora; ești doar responsabil pentru tine.

 

 

???? Accesează-ți contul de pe mentorbooks.ro pentru aprofundarea subiectului. ✅ Dacă nu ai un cont, îți poți crea crea GRATUIT fără introducerea cardului bancar. ????

 

Învață din cărți care merită timpul tău!

 

O carte îți oferă un context în 200 de pagini și îți transmite esențialul în 20 de pagini. Dar ca să găsești acele 20 de pagini trebuie să citești și restul 200.

MentorBooks condensează o carte într-un rezumat audio și text, astfel încât să poți obține ideile cheie în mai puțin de 25 de minute.

Platforma noastră îți oferă oportunitatea să absorbi maxim de cunoștințe într-un interval minim de timp, fără a fi nevoie să citești sute de cărți, sau să urmărești cursuri care necesită mult timp.

 

Încearcă gratuit prima platformă cu rezumate audio și text în limba română a celor mai cunoscute cărtți din lume, fără nici o obligație, fără introducerea cardului bancar.

Încearcă gratuit fără nici o obligație, fără introducerea cardului bancar. 

Ascutlă rezumatele audio și text la cărțile BestSeller Internaționale!

Ultimele rezumate adăugate

Rămâi la curent cu toate noutățile MentorBooks

Înscrie-te și vei primi noutăți de la noi pe email cu oferte, reduceri și actualizări.