Skip to content

Provocările MentorBooks

Acceptă una dintre provocările MentorBooks! Provocările urmează următorul concept: un rezumat pe zi timp de 7 zile!

În doar 7 zile, alocându-ți 20 de minute pe zi, parcurgi rezumatele cărților BestSeller Internaționale!

Alege să investești în educația ta!

cum-sa-iti-gasesti-pasiunea

Challenge 7 zile: Cum să îți descoperi pasiunea

Avem cu adevarăt nevoie să ne descoperim pasiunea în viață? Dacă suntem multumiți cu o existență mediocră și monotonă, atunci răspunsul este nu. Dacă, în schimb, ne dorim să fim cu adevărat entuziasmați și fericiți, să muncim din plăcere, nu din necesitate, atunci descoperirea și urmarea pasiunii devine cel mai important scop în viață.
cum-sa-iti-cresti-increderea-in-sine-si-sa-ramai-motivat

Challenge 7 zile: Cum să îți crești încrederea în sine și să rămâi motivat

Lipsa de încredere în sine ne împiedică să ne apucăm de proiectul la care am visat dintotdeauna, fiindcă simțim că nu suntem suficient de buni și că, oricum, am da greș. Gândește pozitiv și rămâi motivat.
cum-sa-inveti-sa-comunici-eficient-si-strategic

Challenge 7 zile: Cum să înveți să comunici eficient și strategic

Comunicarea reprezintă un factor esențial în privința succesului sau a eșecului; marii lideri au cu toții capacitatea de a comunica eficient cu ceilalți oameni. Dar aptitudinile excelente de comunicare nu sunt înnăscute. Oricine dorește le poate dobândi; nu are nevoie decât de voința si perseverență.
cum-sa-ti-schimbi-relatia-cu-banii

Challenge 7 zile: Cum să îți schimbi relația mentală cu banii

Sunt câteva lucruri pe care le putem schimba la noi, iar unul dintre aceste lucruri este schimbare a mentalității cu privire la bani. Oamenii au tendința de a se concentra asupra veniturilor, însă nu se gândesc mai deloc cum pot controla aceste venituri, astfel încât să se bucure și de alte lucruri pe care le oferă banii.
cum-sa-devii-mai-productiv-si-eficient

Challenge 7 zile: Cum să devii mai productiv și eficient

Indiferent de ocupatia pe care o avem, cu totii cautam diferite modalitati prin sa devenim mai eficienti. A fi mai productiv nu înseamnă a depune mai mult efort. Dimpotrivă. Înseamnă a doza mai eficient resursele și taskurile pe care le ai.

Challenge 7 zile: Cum să îți începi propria afacere

Modul prin care pui bazele unui business necesită timp, implicare și multă muncă.
Provocări

Challenge 30 de rezumate în 30 de zile

Pe scurt, tot ce trebuie să faci este să citești sau să asculți un rezumat audio marca MentorBooks în fiecare zi timp de 30 de zile.
 
Gândește-te cât înseamnă 20 de minute pe zi: un prânz, drumul cu metroul spre muncă, timpul pe care îl petreci hai-hui pe Facebook, Instagram și pe alte rețele de socializare, etc.
 
Alocă-ți zilnic 20 de minute în care să să citești sau să asculți un rezumat!