Skip to content

Esențialism – Greg McKeown

Conținutul rezumatului

Current Status
Not Enrolled
Price
Closed
Get Started

Rezumat carte – Esențialism – Greg McKeown

 

Esențialismul este despre a face mai mult cu mai puțin, și mai important, este vorba despre a face lucrurile corecte și de a nu pierde timp făcând acele lucruri care nu contează. Timpul și energia ta sunt prețioase; această carte te va învăța cum să le folosești în modurile care te avantajează cel mai mult.

 

Esențialism Într-o Singură Propoziție

 

Esențialismul este o abordare disciplinată, sistematică ce ajută la determinarea celui mai înalt punct de contribuţie, apoi la realizarea acestor lucruri aproape fără efort.

În loc de a face alegeri în mod reactiv, esențialistul distinge în mod deliberat cele câteva lucruri vitale, elimină neesențialul și obstacolele, astfel încât lucrurile esențiale să prindă un drum clar, neted. Cu alte cuvinte, Esențialismul este o abordare disciplinată, sistematică pentru a determina unde se află cel mai înalt punct al nostru de contribuție, apoi de a face executarea acestor lucruri aproape fără efort.

 

Am extras cu atenție 17  acțiuni din această carte pe care le poți implementa. Vei găsi planul complet cu instrucțiuni și explicații la finalul rezumatului pentru o învățare activă.

 

Nu uita că informația este prețioasă numai dacă o folosești.

Doar membrii MentorBooks conectați și cu abonament activ au acces să vadă conținutul premium.

Vezi și

Rămâi la curent cu toate noutățile MentorBooks

Înscrie-te și vei primi noutăți de la noi pe email cu oferte, reduceri și actualizări.