Skip to content

Can’t Hurt Me – David Goggins

Conținutul rezumatului

Current Status
Not Enrolled
Price
Closed
Get Started

Rezumat carte – Can’t Hurt Me – David Goggins

 

Stăpânește-ți mintea și sfidează șansele

În cartea „Can’t Hurt Me”, David Goggins dezvăluie o cale pe care oricine o poate urma pentru a-și depăși limitele, a elimina frica și a trăi viața la maximum.

Cartea este inspirată din experiențele de viață ale autorului, în special cele din perioada copilăriei, când Goggins a experimentat traume din cauza unui tată abuziv, prejudecăți extreme și a trăit în condiții de sărăcie.

Cu toate acestea, Goggins a reușit să-și sfideze situația mizerabilă prin autodisciplină, rezistență mentală și muncă grea. După ce s-a angajat să slăbească și să-și îmbunătățească scorurile la teste, Goggins nu mai era un tânăr deprimat, supraponderal, fără viitor.

El a devenit un simbol al Forțelor Armate ale SUA, iar acum este unul dintre cei mai buni sportivi de anduranță din lume, dar și singurul om din istorie care a completat 3 antrenamente de elită: Navy SEAL, Army Ranger și Air Force Tactical Air Controller. Totuși, David Goggins nu s-a oprit aici și a stabilit recorduri la evenimentele de anduranță extremă, fiind adesea denumit „cel mai aprig om de pe Pământ”.

 

Am extras cu atenție 6 de acțiuni din această carte pe care le poți implementa. Vei găsi planul complet cu instrucțiuni și explicații la finalul rezumatului pentru o învățare activă.

 

Nu uita că informația este prețioasă numai dacă o folosești

Doar membrii MentorBooks conectați și cu abonament activ au acces să vadă conținutul premium.

Vezi și

Rămâi la curent cu toate noutățile MentorBooks

Înscrie-te și vei primi noutăți de la noi pe email cu oferte, reduceri și actualizări.