Skip to content

Calea conștientă de a ieși din depresie

Conținutul rezumatului

Current Status
Not Enrolled
Price
Closed
Get Started

Calea conștientă de a ieși din depresie (The Mindful Way Through Depression)

de Mark Williams, John Teasdale, Zindel Segal & Jon Kabat-Zinn

Eliberați-vă de nefericirea cronică! 

The Mindful Way Through Depression (2012) este o resursă utilă pentru persoanele afectate de depresie cronică. Aceasta oferă un program care combină meditația mindfulness și terapia cognitiv-comportamentală pentru a-i ajuta pe oameni să recunoască primele semne ale depresiei, să întrerupă ciclurile negative ale dispoziției și să evite recăderile.

 

Despre autor

Jon Kabat-Zinn este profesor de medicină la Facultatea de Medicină a Universității din Massachusetts. El este un expert și autor de renume mondial în domeniul mindfulness. A scris mai multe cărți bestseller despre mindfulness, printre care Full Catastrophe Living (2013) și Wherever You Go, There You Are (2016).

Zindel V. Segal este profesor de psihologie în domeniul tulburărilor de dispoziție la Universitatea din Toronto Scarborough și unul dintre fondatorii terapiei cognitive bazate pe mindfulness (MBCT). Este autorul mai multor cărți despre mindfulness și depresie, printre care Cognitive Vulnerability to Depression (1998).

Mark Williams este profesor de psihologie clinică la Universitatea din Oxford și unul dintre cei mai importanți experți în terapia cognitivă bazată pe mindfulness (MBCT). Este coautor al mai multor cărți despre MBCT, printre care Mindfulness: A Practical Guide to Finding Peace in a Frantic World (2011).

John Teasdale este profesor pensionar de psihiatrie la Universitatea din Oxford. Este coautor al mai multor cărți despre MBCT, inclusiv The Mindful Way Workbook (2013).

 

Doar membrii MentorBooks conectați și cu abonament activ au acces să vadă conținutul premium.

Vezi și

Rămâi la curent cu toate noutățile MentorBooks

Înscrie-te și vei primi noutăți de la noi pe email cu oferte, reduceri și actualizări.