Skip to content

Arta subtilă a nepăsării – Mark Manson

Conținutul rezumatului

Current Status
Not Enrolled
Price
Closed
Get Started

Rezumat carte – Arta subtilă a nepăsării – Mark Manson

 

„Arta subtilă a nepăsării” este concepută pentru a te ajuta să clarifici ceea ce nu este important în viața ta, să identifici lucrurile în privința cărora să rămâi nepăsător.  De multe ori nu ne dăm seama cât de des oferim importanță lucrurilor care nu contează cu adevărat. Manson își propune să te ajute să observi când dai prea multă importanță ideilor de self help și te învață să discriminezi ideile cu adevărat importante.

Cu toții avem lucruri de care ne pasă. Dar când stâm bine și ne gândim, de cele mai multe ori, lucrurile de care ne pasă se dovedesc a fi și cele care ne împiedică să ne realizăm potențialul pe deplin.

„Arta subtilă a nepăsării” te învață să renunți la acele lucruri care sunt dăunătoare fericirii tale, prin formarea de noi obiceiuri și adoptarea unor noi moduri de gândire care te vor dezvolta pe plan personal și vor contribui la fericirea ta.

Cartea a fost vândută în peste 13 milioane de exemplare. Potrivit Amazon, „Arta subtilă a nepăsării” a fost cea mai citită carte de non-ficțiune în 2017.

Am extras cu atenție 14 acțiuni din această carte pe care le poți implementa. Vei găsi planul complet cu instrucțiuni și explicații la finalul rezumatului pentru o învățare activă.

Nu uita că informația este prețiosă numai dăcă o folosești.

Doar membrii MentorBooks conectați și cu abonament activ au acces să vadă conținutul premium.

Vezi și

Rămâi la curent cu toate noutățile MentorBooks

Înscrie-te și vei primi noutăți de la noi pe email cu oferte, reduceri și actualizări.