fbpx
Search
Generic filters

Bine ai venit
Ești gata pentru următoarea lecție? Citește, Ascultă, Aplică.

Poate te-ai întrebat...

Mentorbooks este o platformă online cu rezumate ale cărților bestseller cu lecții și pași acționabili – sintetizat din 5 arii vitale de dezvoltare.

Îți oferă cele mai importante idei ale experților de top din lume, planuri cu  acțiuni de implementat cu instrucțiuni și explicații pentru învățare activă, în format audio și text să înveți din mers oriunde și oricând în ritmul preferat de tine.

Cu o lume plină de universități, academii (online) și cursuri, sursele de învățare nu sunt rare. Cu toate acestea, ceea ce este o provocare este să înveți lucruri care sunt cu adevărat utile și practice și apoi să aplici aceste cunoștințe în lumea reală.  Informația de calitate poate să coste foarte mult și e greu să facem diferența între “povești” și resurse aplicabile, care chiar funcționează. Nu mai pierde timp sau resurse ca să le cauți.

MentorBooks oferă resursele celor mai tari mentori. Pentru fiecare titlu  vei primi liste cu sarcini clare, exemple detaliate, sfaturi într-un format ușor de digerat  și te împinge să transformi cunoștințele în acțiune. 

Vrem să faci mai mult decât să citești. Vrem să înveți, să aplici și să crești. Conținutul nostru complet acționabil te va ajuta să devii cea mai bună versiune a ta .

Citirea rezumatelor cărților este ca și citirea unor citate inspiraționale pe internet. Este posibil să aibă un anumit impact atunci când le citești prima dată, dar acest impact se estompează rapid. Credem că doar un simplu rezumat nu este  suficient, deoarece nu includ acțiunile concise și specifice care te ajută să efectuezi o schimbare – chiar dacă sunt promovate ca și rezumate de cărți care pot fi aplicate. “Fără un plan, eşti ca un câine care-şi urmăreşte coada, nu ajungi nicăieri.”

MentorBooks pe lângă rezumate sintetizează, analizează și prezintă cele mai importante acțiuni din fiecare carte, astfel încât să poți implementa cu ușurință cunoștințele mentorilor de top.

Cărțile îți oferă două lucruri: cunoștințele (sau informațiile) și mentalitatea. În timp ce cunoștințele sunt ușor de rezumat (și am selectat cu atenție pași de acțiune concrete din fiecare carte din oferta noastră), nu putem crea mentalitatea pe care o pot stabili cărțile. Nici un tip de rezumat al cărții nu poate. O schimbare a mentalității poate apărea în timp ce citești povești sau explicații lungi, aprofundate, de ce anumite lucruri sunt importante.

Rezumatele cărților sunt prea scurte pentru asta. Dacă nu ești convins că ar trebui să urmezi o anumită strategie, cel mai probabil este că îți lipsește mentalitatea adecvată.  Când te îndoiești că ai fundamentele adecvate, îți recomandăm să aloci timp pentru a citi cartea în întregime. În orice alt caz, rezumatele noastre de cărți super acționabile vor acoperi tot ce ai nevoie pentru dezvoltarea personală și a afacerii.

Abonamentul lunar cuprinde accesul la toate rezumatele cu acțiuni de implementat de pe platforma Mentorbooks în format audio și text și acces la videoclipuri educaționale.

 Optează pentru plata semestrială sau anuală și beneficiezi de un preț super avantajos.

Abonamentul lunar va avea activată automat plata recurentă. Asta înseamnă că la data scadentă a abonamentului se va efectua automat plata de pe cardul tău, ca tu să-ți păstrezi accesul neîntrerupt în platformă. Poți opri recurența în orice moment, cu un singur click din contul tău de pe platformă. Nu e nevoie să vorbești cu echipa de suport sau să oferi explicații pentru decizia ta și nu există nicio taxă de reziliere pentru tine.

Rezumatele de pe Mentorbooks ți se potrivesc dacă ai deja o afacere și vrei să o crești sau vrei să deschizi în viitor o afacere ori dacă ești angajat și te interesează să îți crești valoarea și să avansezi. Cunoștințele de pe Mentorbooks se aplică atât în afaceri cât și în carieră și de multe ori și în alte sfere ale vieții.

Pe platformă vei găsi Conținut din mai multe categorii : Mindfulnees-Spiritualitate, Dezvoltare personală, Managament, Educație Financiară, Leadership, Time Managament etc.

Plata recurentă cu cardul reprezintă posibilitatea ca un furnizor de servicii să retragă de pe cardul unui client cu care are un contract, la o dată fixă, stabilită de comun acord, banii datorați.

Da. Ai la dispoziție 30 zile să testezi platforma și să decizi dacă este ce ai nevoie în acest moment.

error: Content is protected !!