Skip to content

Tehnica Pomodoro sau cum să te organizezi mai eficient – 1440 Podcast

Conținutul rezumatului

 

Podcastul 1440, în care Remus și Andreas Bălan ne vor povesti despre Tehnica Pomodoro, mai exact despre cum să te organizezi astfel încât să devii mult mai productiv. Această tehnică este una extraordinară, având în spate o poveste care a luat naștere în jurul anilor 1980.

Pentru a afla în detaliu, cum a luat naștere această poveste și de ce este atât de interesantă, te invităm să asculți episodul în întregime. Această tehnică a fost folosită de ani de zile și s-a dovedit a fi o modalitate eficientă de creștere a productivității și de reducere a nivelului de stres.

Ideea de bază pentru această tehnică este să îți menții concentrarea la nivel maxim pe munca depusă, dar și să iei pauze dese pentru a-ți relaxa mintea, oferindu-i astfel, puterea necesară pentru a o lua de la capăt.

 

„Fă-te indisponibil pentru tot ceea ce te distrage” – Remus Bălan

 

Remus Bălan– Autorul cărții “Nu mânca broasca!” : https://www.remusbalan.ro/cartea-nu-m

 

MentorBooks te ajută să atingi cea mai bună versiune a ta, oferindu-ți resurse valoroase și obținute de la mentori de top din întreaga lume.

Îți punem la dispoziție gratuit (fără a avea un abonament activ) o selecție valoroasă de podcasturi, videouri educaționale și inspiraționale.

Rămâi conectat și nu mai pierde timp sau resurse ca să le cauți.

Misiunea noastră este aceea de a oferi fiecărei persoane din România o modalitate ușoară de a învăța și de a obține cunoștințe din cele mai bune cărți din lume.

Doar membrii MentorBooks conectați și cu abonament activ au acces să vadă conținutul premium.

Vezi și

Rămâi la curent cu toate noutățile MentorBooks

Înscrie-te și vei primi noutăți de la noi pe email cu oferte, reduceri și actualizări.