Skip to content

Psihologia Persuasiunii – Robert B. Cialdini

Conținutul rezumatului

Current Status
Not Enrolled
Price
Closed
Get Started

Psihologia Persuasiunii – Robert B. Cialdini – Rezumat carte

 

Cartea lui Robert B.Cialdini apare în 2004 şi se clasează pe primele locuri dedicate subiectului persuasiunii datorită valorii practice a informaţiilor oferite și a explicațiilor de ce unii oameni sunt remarcabili de convingători şi cum putem să-i convingem cu propriile noastre arme.

Conform datelor listei bestsellerurilor din New York Times, cartea s-a vândut în peste 2 milioane de exemplare şi a fost tradusă în 26 de limbi.

Psihosociologul Robert Cialdini şi-a structurat cartea în 6 principii de bază ce stau la baza influenţării pozitive și negative a celor cu care interacţionăm zi de zi, fie că vorbim de viaţă personală sau de cea profesională. Lecturarea acestei cărţi explică amplificarea puterii de convingere în diverse circumstanțe şi ne învaţă să ne apărăm de manipulare.

În acest scop sunt descrise în scrisori, primite de la cititori, cele şase secrete psihologice care se află în spatele impulsului nostru puternic de a ne supune, cum pot fi ele folosite de persoane iscusite fără a fi detectate, cum să ne apărăm împotriva lor şi cum să folosim acele secrete în folosul propriu.

Am extras cu atenție 14  acțiuni din această carte pe care le poți implementa. Vei găsi planul complet cu instrucțiuni și explicații la finalul rezumatului pentru o învățare activă.

Nu uita că informația este prețioasă numai dacă o folosești.

Doar membrii MentorBooks conectați și cu abonament activ au acces să vadă conținutul premium.

Vezi și

Rămâi la curent cu toate noutățile MentorBooks

Înscrie-te și vei primi noutăți de la noi pe email cu oferte, reduceri și actualizări.