fbpx Skip to content

“In viata avem nevoie doar de 30 de secunde de curaj” – Andy Szekely

Conținutul rezumatului

“In viata avem nevoie doar de 30 de secunde de curaj” – Andy Szekely

 

“Ești cu peste 30% mai deștept atunci când te afli într-o stare bună” ne spune Andy Szekely, unul dintre cei mai buni autori, traineri şi speakeri în dezvoltare personală din România, alături de care înțelegem cum modelăm mindset-ul pentru succes pe orice plan, cum luptăm cu frica prin curaj sau cum mintea ne joacă feste, mai ales când vine vorba despre investiții. În cadrul podcastului invităm oameni importanți din industria real estate și nu numai, de la arhitecți, designeri de interior, dezvoltatori, până la artiști, vloggeri sau vedete.

 

Acest podcast este realizat de Daniel TUDOR – THE CONCEPT PODCAST

 

Daniel iubeste sa creasca si sa contribuie exponential in jurul sau. Este un antrepenor cu experienta in imobiliare si tehnologie, vlogger si lider al companiilor pe care le conduce, dar nu a fost intotdeauna asa.

A inceput de jos, construindu-si cariera de la un job Entry-Level intr-o companie de Media ajungand rapid la conducerea diviziei imobiliare ale uneia dintre cele mai mari banci din Romania la momentul respectiv.

Dupa 5 ani in diverse companii, a decis sa isi urmeze visul antreprenorial si a fondat The Concept, o mica agentie imobiliara, ce a crescut pas cu pas intr-unul dintre liderii pietei de servicii imobiliare din Romania. Impreuna cu o echipa extraordinara de parteneri, colegi si colaboratori, acum conduce The Concept Group, un grup puternic de companii cu activitati in diverse arii: imobiliare, coaching, training .

 

______

sursa: Daniel TUDOR – THE CONCEPT PODCAST

 

Doar membrii MentorBooks conectați și cu abonament activ au acces să vadă conținutul premium.

Vezi și