Skip to content

Erori mentale. 10 moduri dăunatoare de a gândi

Conținutul rezumatului

Erori mentale. 10 moduri daunatoare de a gandi – Raluca Anton, psihoterapeut

 

Ai de cele mai multe ori tendința de a gândi în extreme: totul sau nimic, faci doar predicții negative despre viitor, elimini aspectele bune din viață, ai reacții emoționale în orice situatie, etichetezi oamenii si situatiile, iei totul în manieră personală și sari imediat la concluzii? Înseamnă că ai un stil dăunător de-a gândi. Iar acesta îți poate provoca dezechilibre majore in timp.

Raluca Anton este doctor în psihologie cu numeroase formări profesionale. În emisiunea “Arta Fericirii”, Raluca îți va spune cum poți corecta aceste erori mentale și cum să ai un control mai bun al emoțiilor. Așază-te câteva minute în liniște, ia un caiet și notează. Azi vei învăța multe despre tine.

Realizator Mirela Vasadi Blasius.

 

MentorBooks te ajută să atingi cea mai bună versiune a ta, oferindu-ți resurse valoroase și obținute de la mentori de top din întreaga lume.

Îți punem la dispoziție gratuit (fără a avea un abonament activ) o selecție valoroasă de podcasturi, videouri educaționale și inspiraționale.

Rămâi conectat și nu mai pierde timp sau resurse ca să le cauți.

Misiunea noastră este aceea de a oferi fiecărei persoane din România o modalitate ușoară de a învăța și de a obține cunoștințe din cele mai bune cărți din lume.

__

sursa

Doar membrii MentorBooks conectați și cu abonament activ au acces să vadă conținutul premium.

Vezi și

Rămâi la curent cu toate noutățile MentorBooks

Înscrie-te și vei primi noutăți de la noi pe email cu oferte, reduceri și actualizări.