Skip to content

Despre curajul de a visa cat mai indraznet, cu Stefan Lucian, fondatorul Global Records

Conținutul rezumatului

bt2

Episod realizat de BT Talks, Podcast-ul Băncii Transilvania. ????

Snapshot-uri din acest episod:

 

  • Stefan gandeste BIG inca din copilarie: „De cand eram mic, de la 7-8 ani vedeam lucrurile foarte mare. De exemplu, daca eram cu prietenii mei si spuneam << Ce masina iti doresti? >>, unul spunea Aro, altul Dacia, eu mereu imi doream Ferrari. Mintea mea mergea asa: daca pot sa aleg ce masina imi doresc si nu am nicio presiune in a alege orice masina de pe lumea asta, de ce sa spun Dacia cand pot sa spun Ferrari. De ce sa nu visez mare?”

 

  • „Este un drum mai lung decat te astepti la 20 de ani. La 20 de ani iti doresti ca pana la 30 sa fii locul intai la orice iti propui. De multe ori poate se si intampla. Dar daca vorbim statistic, rabdarea este foarte importanta in a trai sanatos. Ai nevoie de timp pentru a reusi lucruri mari.”

 

  • „In muzica, cea mai importanta e muzica. Este o chestie stupid de simpla, dar multi nu isi dau seama. Multi artisti spun ca nu au manager sau PR, dar trebuie sa te gandesti tot timpul cum faci rost de o piesa prin care poti sa te lansezi. Cu o piesa foarte buna, celelalte aspecte pot fi mai slabe si tot va functiona.”

 

  • Stefan si-a propus sa fie unul dintre cei mai buni oameni din industria muzicala. Pentru asta si-a dat seama ca trebuie sa ajunga in Los Angeles, acolo unde sunt cei mai mari producatori si compozitori din lume. „Ca sa poti să fii cel mai tare in muzica, ai nevoie sa ai acces la cea mai buna muzica.” In urmatorii ani a facut piese cu diversi artisti precum J Balvin, Daddy Yankee, Flo Rida si multi, multi altii.

 

  • Dupa ce s-a intors in Romania si a analizat piata, a avut o crestere rapida. A aplicat cele invatate astfel incat, fara mari eforturi a depasit concurenta. „In jumatate de an aveam 6 locuri intai in tara, cu artisti ca Nicoleta Nuca, INNA, Carla’s Dreams, Delia.”
Shownotes:

05:24 Cum a inceput povestea Global

17:12 Mindset-ul THINK BIG

21:50 Experienta din America

28:23 Viziunea Global

34:20 Implicarea in industria de film

38:42 Whats next?

 

Doar membrii MentorBooks conectați și cu abonament activ au acces să vadă conținutul premium.

Vezi și

Rămâi la curent cu toate noutățile MentorBooks

Înscrie-te și vei primi noutăți de la noi pe email cu oferte, reduceri și actualizări.