Skip to content

Cum sa ADORMI REPEDE – TOP 8 tehnici pentru a adormi in mai putin de 1 MINUT

Conținutul rezumatului

Cum să ADORMI REPEDE – TOP 8 tehnici pentru a adormi în mai puțin de 1 MINUT.

Îți este somn toată ziua, ajungi acasă obosit, faci un duș, te așezi în pat și somnul întârzie să apară – dacă acest scenariu îți sună cunoscut, este cazul să iei măsuri pentru a te bucura de odihna necesară recuperării organismului. Așadar, te poți folosi de aceste tehnici simple, cu ajutorul cărora îți poți antrena creierul, astfel încât să adormi într-un minut sau chiar mai puțin.

Cu cât adormi mai repede, cu atât te bucuri de mai multe ore de somn. În timpul somnului, celulele se regenerează, așa că importanța acestuia este de necontestat. Deficitul de somn stă la baza multor probleme de sănătate, cum ar fi hipertensiune arterială, colesterol mărit, obezitate, anxietate, depresie, sau, chiar, cancer.

Odihna ne întărește sistemul imunitar și ne ajută să facem față provocărilor de peste zi, adică stresului de la muncă, agitației din trafic, problemelor inopinate, etc.

 

MentorBooks te ajută să atingi cea mai bună versiune a ta, oferindu-ți resurse valoroase și obținute de la mentori de top din întreaga lume.

Îți punem la dispoziție gratuit (fără a avea un abonament activ) o selecție valoroasă de podcasturi, videouri educaționale și inspiraționale.

Rămâi conectat și nu mai pierde timp sau resurse ca să le cauți.

Misiunea noastră este aceea de a oferi fiecărei persoane din România o modalitate ușoară de a învăța și de a obține cunoștințe din cele mai bune cărți din lume.

 

___________

Sursa: Youtube

Doar membrii MentorBooks conectați și cu abonament activ au acces să vadă conținutul premium.

Vezi și

Rămâi la curent cu toate noutățile MentorBooks

Înscrie-te și vei primi noutăți de la noi pe email cu oferte, reduceri și actualizări.