Skip to content

Cum pierzi 2 ore pe zi. Și cum să le recâștigi

Conținutul rezumatului

1440 Podcast, S02 – E11 : Cum pierzi 2 ore pe zi. Și cum să le recâștigi

 

Unde se duce tot timpul pe care noi îl pierdem și cât de mult timp pierdem de fapt în fiecare zi? Dacă și pentru tine aceste întrebări sunt un mister, află de la noi, astăzi, cum poți scăpa de viata dezorganizata și cum poți câștiga… 2 ore în plus!

 

„În realitate, oamenii dezorganizați pierd spre o oră căutând.” – Remus Bălan

Dezorganizarea își face simțită prezența în fiecare zi, la tot pasul. Orice lucru am căuta, la finalul zilei concluzionăm că lipsa ordinii ne-a făcut să pierdem timpul. Iar timpul este foarte important.

Însă din dorința de a salva minutele pierdute, preferăm să evităm pauzele care sunt de fapt indispensabile. De ce? Pentru că facem alegerile greșite. Și totuși, de ce? Deoarece ne sacrificăm sănătatea și timpul liber… în favoarea altor acțiuni dăunătoare.

Cum să evităm o viață dezorganizată? În episodul de astăzi, aflăm de la realizatori metode simple, dar eficiente pentru evitarea unei vieți lipsite de ordine și disciplină. Începând să evităm sau să înlocuim cele mai mici activități inutile și creându-ne un program nelipsit de pauze bine gândite, viața noastră va fi mai organizată ca niciodată și nu vom mai pierde timpul în mod inutil.

0:00 Intro

00:50 Lista cu ce te face să pierzi 2 ore pe zi

15:55 Provocarea 1440

 

Remus Bălan– Autorul cărții “Nu mânca broasca!” : https://www.remusbalan.ro/cartea-nu-m

 

MentorBooks te ajută să atingi cea mai bună versiune a ta, oferindu-ți resurse valoroase și obținute de la mentori de top din întreaga lume.

Îți punem la dispoziție gratuit (fără a avea un abonament activ) o selecție valoroasă de podcasturi, videouri educaționale și inspiraționale.

Rămâi conectat și nu mai pierde timp sau resurse ca să le cauți.

Misiunea noastră este aceea de a oferi fiecărei persoane din România o modalitate ușoară de a învăța și de a obține cunoștințe din cele mai bune cărți din lume.

 

 

 

_____

sursa: 1440 Podcast

Doar membrii MentorBooks conectați și cu abonament activ au acces să vadă conținutul premium.

Vezi și

Rămâi la curent cu toate noutățile MentorBooks

Înscrie-te și vei primi noutăți de la noi pe email cu oferte, reduceri și actualizări.