Skip to content

4 Ore – Săptămâna de lucru – Timothy Ferriss

Conținutul rezumatului

Current Status
Not Enrolled
Price
Closed
Get Started

4 Ore – Săptămâna de lucru – Timothy Ferriss – rezumat carte

 

Tim Ferriss prezintă o nouă posibilitate pentru realitatea vieții și o urmărește cu instrucțiuni pragmatice, pas cu pas. El nu este doar un autor cu câteva idei bune, el însuși trăind fiecare pas expus în carte.

Sfatul pe care îl acordă, pornind de la propria experiență, este suficient pentru a schimba o mulțime de vieți, după cum reiese din cele 1,3 milioane de exemplare vândute și șapte ani consecutivi în care lucrarea s-a aflat pe lista de bestselleruri a publicației New York Times.

Ferriss nu știe doar un singur truc – alte două cărți ale sale au fost, de asemenea, bestselleruri, iar blog-ul său și podcastul s-au clasat ambele pe locul #1 în lume la categoriile lor.

Tim a fost, de asemenea, un investitor sau consilier pentru Facebook, Twitter, Uber, Evernote, Shopify, Duolingo și Alibaba, printre altele, fapt ce ar sugera că se pricepe în a obține succesul.

Am extras cu atenție 20 de acțiuni din această carte pe care le poți implementa. Vei găsi planul complet cu instrucțiuni și explicații la finalul rezumatului pentru o învățare activă.

Nu uita că informația este prețioasă numai dacă o folosești.

Carte Content

Expand All
Capitol Content
0% Complete 0/20 Steps
Doar membrii MentorBooks conectați și cu abonament activ au acces să vadă conținutul premium.

Vezi și

Rămâi la curent cu toate noutățile MentorBooks

Înscrie-te și vei primi noutăți de la noi pe email cu oferte, reduceri și actualizări.